Colour Story pančuchy

8,50 €

Očarujúce pančuchové nohavice so zvislými pruhmi sú dokonalou kombináciou štýlu a klasického dizajnu, navrhnuté tak, aby na nohách vždy vyzerali šik a pútavo. Zvislé pruhy pozdĺž pančuchových nohavíc vytvárajú skvelý efekt, opticky predĺžia a zoštíhlia nohy. 30 DEN

Colour Story pančuchy

8,50 €
Veľkosť :
Farba :
Množstvo:

Poponáhľajte sa! Na sklade sú už iba 2 ks!

Posledné kusy v sklade

 

Bezpečná platba

 

Odoslanie do 48 hodín

Využite silu farieb! Tri rôzne farebné verzie tohto modelu pančuchových nohavíc vytvárajú dojem použitia teplého, jemného farebného filtra. Spolu s rôznymi outfitmi z vášho šatníka vám umožňujú kombinovať ich do úžasných outfitov, ktoré vždy zodpovedajú aktuálnej nálade a zodpovedajú vášmu individuálnemu štýlu. Nechajte podmanivé farby rozprávať váš príbeh! Bez ohľadu na to, či ich spárujete so sukňou, šatami alebo dokonca šortkami, zvislé pruhy spôsobia, že vaše nohy budú vyzerať úžasne. Pančuchové nohavice sa hodia rovnako pre profesionálny styling, na večerné akcie aj na každodenné nosenie, kedykoľvek chcete zdôrazniť svoju individualitu.

Očarujúce pančuchové nohavice so zvislými pruhmi sú dokonalou kombináciou štýlu a klasického dizajnu, navrhnuté tak, aby na nohách vždy vyzerali šik a pútavo. Zvislé pruhy pozdĺž pančuchových nohavíc vytvárajú skvelý efekt, opticky predĺžia a zoštíhlia nohy.

Zloženie: 90% polyamid, 10% elastan