Detské ponožky s protišmykovým chodidlom Autíčka

4,80 €

Detské ponožky s bavlnou, pekným vzorom a šľapou s ABS puntíkmi pre bezpečné behanie bez kĺzania

Detské ponožky s protišmykovým chodidlom Autíčka

4,80 €
Veľkosť :
Množstvo:

Poponáhľajte sa! Na sklade sú už iba 2 ks!

Posledné kusy v sklade

 

Bezpečná platba

 

Odoslanie do 48 hodín

Čierne, protišmykové chlapčenské ponožky s autami

Bavlnený materiál a protišmyková podrážka na chlapčenských ponožkách!

Chceme, aby sa vaše dieťa v našich ponožkách cítilo úplne bezpečne. Za týmto účelom ich neustále vylepšujeme, obohacujeme o nové ochranné prvky.

Čierne, protišmykové chlapčenské auto ponožky sú vyrobené z 83% bavlny! Vďaka tomuto materiálu môže vaše dieťa relaxovať pri sedení na gauči alebo sa cítiť neskutočne pohodlne pri chôdzi. Je to dané vlastnosťami bavlneného materiálu, ktorý je mäkký, udržuje stálu telesnú teplotu a cirkuláciu vzduchu. Všeobecne povedané - bude príjemný na nohy, určite nepovedie k prechladnutiu alebo prehriatiu. Produkty navyše vybavujeme nekompresným lemom, ako aj plochým švom, ktorý nespôsobuje odreniny. Poskytujeme ochranu pred škodlivými látkami a pádmi najmä na klzkom povrchu. Potvrdením prvého faktora je certifikát ISO a OEKO TEX a druhým faktorom je špeciálna guma na podrážke, priľnavá k podlahe. S nami vaše dieťa neutrpí žiadnu škodu!

Bezpečnosť a módny dizajn chlapčenských ponožiek

Poskytnite svojmu dieťaťu ochranu a módny dizajn vďaka protišmykovým ponožkám Wola. Ich kúpou mu urobíte radosť a môžete sa postarať o jeho bezpečnosť.

Zloženie: 83% bavlna, 13% polyamid, 2% polypropylén, 2% elastan