Pánske bavlnené podkolienky

4,80 €

Pánske nadkolienky vyrobené z kvalitnej bavlny s prídavkom elastických vlákien. Ploché švy a nekompresný lem zaisťujú pohodlie pri nosení.

Pánske bavlnené podkolienky

4,80 €
Veľkosť :
Farba :
Množstvo:

Poponáhľajte sa! Na sklade sú už iba 3 ks!

Posledné kusy v sklade

 

Bezpečná platba

 

Odoslanie do 48 hodín

Čierne, bavlnené pánske podkolienky

Máme pre vás ponuku kvalitných dlhších bavlnených ponožiek, ktoré vám zahrejú ešte viac ako bežné kratšie. Predstavujeme čierne, bavlnené pánske podkolienky.

Ich hlavnou výhodou je materiál, z ktorého sú vyrobené - tvorí ho až 80% bavlny! Čo znamená také veľké množstvo? Bavlna sa vyznačuje neskutočnou hebkosťou a dodáva nohám pocit pohodlia. Ba čo viac – chodidlá vďaka nemu „dýchajú“, a to všetko vďaka cirkulácii vzduchu. Teplota sa tiež zastaví - v závislosti od typu tohto materiálu má hodnoty zahrievania alebo chladenia. Priadza, z ktorej vyrábame naše výrobky, je stredne vláknitá - odolná proti oderu a odlupovaniu. Získavame ho od bežných osvedčených predajcov, preto má každý výrobok prvú prémiovú kvalitu. Navyše sme získali certifikáty ISO a OEKO TEX, takže produkty Wola sú bez látok škodlivých pre ľudský organizmus.

Čierne, bavlnené pánske podkolienky nemajú žiadne nevýhody, o čom svedčí aj vyššie uvedený popis. Radi by sme vám predstavili ich ďalšie prednosti, ktorými sú pohodlný, plochý šev a beztlakový lem. Nohu síce nestláča, no perfektne na nej drží, bez toho, aby spôsoboval tzv posuvné, čo je dôležité najmä pri podkolienkach. 

Zloženie: 80% bavlna, 18% polyamid, 2% elastan