Detské nadkolienky so psíčkom

7,20 €

Detské nadkolienky pre malé slečny s bavlnou a roztomilým vzorom

Detské nadkolienky so psíčkom

7,20 €
Veľkosť :
Farba :
Množstvo:

Poponáhľajte sa! Na sklade sú už iba 2 ks!

Posledné kusy v sklade

 

Bezpečná platba

 

Odoslanie do 48 hodín

Dievčenské sivé nadkolienky so psom

Aké by mali byť dievčenské nadkolienky?

Dievčenské nadkolienky Wola sú produktom určeným pre všetky dievčatá, ktoré si chcú ozdobiť nohy zaujímavými vzormi. Nezabúdame ani na rodičov, ktorí sa obávajú o pohodlie a bezpečnosť svojich detí. Máme pre vás dokonalý produkt!

Ideálny výrobok by mal byť pohodlný na používanie, teda kvalitný materiál s pohodlnými detailmi. Samozrejme, stojí za to pamätať na ochranu pred škodlivými látkami a trvanlivosť po opakovanom použití. Toto sú popolavé návleky pre dievčatá so psom. Rozhodne ich považujeme za dokonalé. prečo? Tvorí ich 77% bavlna s malou prímesou polyamidu, elastanu. Bavlnený materiál dodáva nohám mäkkosť, poskytuje stálu teplotu a tiež poskytuje priedušnosť. Okrem toho sme tento výrobok vybavili plochým švom a netlačiacim, ale susediacim rebrovaním. Garantujeme bez alergií, čo potvrdzujú certifikáty ISO a OEKO TEX - neustále dodržiavame ich normy. Táto dobrá kvalita sa zase premieta do odolnosti textílií – ich odolnosti voči oderu, odlupovaniu,

Zvieracie motívy na dievčenských nadkolienkach!

Sme presvedčení, že každé dievča má svojho obľúbeného psíčkara? možno doma, u babky alebo aj u kamarátky. Myslite na to, že ju môžete rozveseliť tým, že jej pripomeniete tohto maznáčika. Teraz je to možné vďaka sivým dievčenským nadkolienkám so psíkom umiestneným tesne nad kolenami - na netlačiacej manžete. Ste pripravení na takéto zvieracie modelovanie?

Neváhajte a kúpte svojmu dieťatku tieto nádherné vzorované stehenné ponožky, ktoré krásne ozdobia jeho nožičky a budú sa v nich cítiť pohodlne.

Zloženie: 78% bavlna, 19% poylamid, 2% elastan, 1% polypropylén