Detské pančuchy Lusia

4,50 €

Vzorované detské pančuchové nohavice zdobí zaujímavý, kvetinový vzor. Módne pančuchové nohavice nielen pekne vyzerajú, ale aj sú pohodlné , nešmýkajú sa a neobmedzujú v pohybe. Vyrobené v hrubšej 50 den kvalite, odolné voči roztrhaniu

Detské pančuchy Lusia

4,50 €
Veľkosť :
Farba :
Množstvo:

Poponáhľajte sa! Na sklade sú už iba 2 ks!

Posledné kusy v sklade

 

Bezpečná platba

 

Odoslanie do 48 hodín

Vzorované detské pančuchové nohavice zdobí zaujímavý, kvetinový vzor. Módne pančuchové nohavice nielen pekne vyzerajú, ale aj - čo je v prípade pančuchových nohavíc pre deti obzvlášť dôležité - sú pohodlné , nešmýkajú sa a neobmedzujú v pohybe.

✔  vzorované pančuchové nohavice pre dievčatá

✔ pančuchové nohavice vyrobené v 50 den kvalite

✔  kvetinový vzor

Farebné pančuchové nohavice Lusia 50 den sú základným prvkom módneho stylingu. Hrubé pančuchové nohavice nemajú označenú nohavičkovú časť, čo zvyšuje komfort používania. Vďaka zosilnenej špičke sú  odolné pančuchové nohavice odolnejšie voči poškodeniu .

Pančuchové nohavice Lusia 50 den pre deti sú vyrobené z elastických vlákien so saténovým leskom , ktorý sa dokonale prispôsobí a neobmedzuje v pohybe. Hrúbka 50 den zaisťuje teplo a pohodlie v chladných dňoch. Farebné pančuchové nohavice  sú dostupné v niekoľkých variantoch : od veľmi svetlých pančuchových nohavíc (ecri), ružových pančuchových nohavíc (koralové, pastelové), tmavomodrých pančuchových nohavíc (navy blue, atrament), zelených pančuchových nohavíc (macaw), až po klasické biele pančuchové nohavice (bianco).

Zloženie: 85% polyamid, 15% elastan