• Výpredaj! -50%
  • -50%

Detské ponožky Zebra

1,70 € 3,40 € Zľava 50%

Dievčenské ponožky vyrobené z mäkkej bavlny s nestlačiacim lemom a farebným designom

Detské ponožky Zebra

1,70 € 3,40 € Zľava 50%
Veľkosť :
Množstvo:

Poponáhľajte sa! Na sklade sú už iba 9 ks!

Posledné kusy v sklade

 

Bezpečná platba

 

Odoslanie do 48 hodín

Detské žirafie ponožky. Pre každého rodiča je najdôležitejšia bezpečnosť jeho detí. Značka sa riadi princípom neustáleho zlepšovania. Dbáme na to, aby naše produkty spĺňali všetky požiadavky – zákonné aj funkčné. Potvrdzuje to okrem iného aj Certifikát Standard 100 by OEKO-TEX, ktorý zaručuje žiadne riziko pre užívateľov produktov Wola. Okrem toho fungujeme v súlade so systémom ISO. Ide o medzinárodnú normu, ktorá špecifikuje požiadavky, ktoré by mal spĺňať systém manažérstva kvality organizácie. Vyberajte vedome a rozhodnite sa kúpiť detské ponožky Wola!

Pozvite detské ponožky so žirafami na nôžky vášho dieťatka!

Liekom na dobrú náladu pre vaše dieťa môže byť nový pár ponožiek. Najmä ak je vzor taký milý a taký roztomilý. Predstavujeme naše detské ponožky so žirafami, ale nie také priemerné - naše žirafy sa pozerajú priamo do očí vášho dieťaťa a široko sa naň usmievajú! Čiernobiela zvieracia potlač sa tiahne od polovice chodidla až po vrch ponožky a je zakončená pohodlným rebrovaným lemom. Nenechajte sa oklamať tlmenou čiernou detskou ponožkou - túto farbu sme zvolili, aby sme upriamili vašu pozornosť na jedinečnú zvieraciu tému.

Odteraz môže vaše dieťa chodiť svižne so vztýčenou hlavou – či už do školy alebo na rodinnú večeru – ale tento jedinečný pár žirafích ponožiek hrdo vystavujte. Prílev pozitívnej energie je zaručený!

Zloženie: 81% bavlna, 15% polyamid, 2% elastan, 2% polypropylén