• Výpredaj! -50%
  • -50%

Ponožky funky "lienka" - KAŽDÁ INÁ

2,20 € 4,40 € Zľava 50%

Zaujímavé ponožky so zábavným vzorom - každá noha má svoj štýl 

Ponožky funky "lienka" - KAŽDÁ INÁ

2,20 € 4,40 € Zľava 50%
Veľkosť :
Množstvo:

Poponáhľajte sa! Na sklade sú už iba 5 ks!

Posledné kusy v sklade

 

Bezpečná platba

 

Odoslanie do 48 hodín

Vzorované ponožky s lienkami ideálne na teplejšie dni

Priadza z prírodnej bavlny, ktorá dominuje v zložení našich pletacích výrobkov, má množstvo výhod, vďaka ktorým sú vzorované ponožky s lienkami neodmysliteľným modelom počas slnečných jarných a letných dní. Bavlna je nielen mimoriadne jemná a príjemná k pokožke, ale zabezpečuje aj správnu cirkuláciu vzduchu. Vedeli ste, že bavlnené ponožky absorbujú až 25% vodnej pary bez toho, aby ste na pokožke cítili „mokré“? Vďaka tomu sa môžeme cítiť sviežo po celý deň, bez nežiaduceho pocitu nepohodlia spôsobeného nadmernou vlhkosťou.

Dlhé prechádzky v súkromí lesa alebo blažený relax na rozkvitnutej lúke sú tou správnou príležitosťou pozvať si na nohy ponožky značky Wola. Vo vašom jarnom a letnom šatníku sa určite nájde ešte jeden pár, najmä ten, ktorý je jedinečný.

Ponožky prispôsobené vašim potrebám

Vzorované ponožky s lienkami Wola sú nielen estetické, ale aj funkčné. Preto vynakladáme maximálne úsilie, aby spĺňali všetky najdôležitejšie funkčné funkcie. Samozrejme, je to dané ich modernou konštrukciou. Použitie technológie plochých švov na prstoch prináša nespochybniteľný pocit pohodlia - na nepríjemné odreniny či odreniny možno zabudnúť. Vrúbkovaný lem nielen drží ponožky na svojom mieste, ale tiež dokonale padnú okolo lýtka a zároveň zaisťuje voľný prietok krvi.

Dokonale zvolená zmes materiálov, teda kombinácia prírodnej bavlnenej priadze s malým množstvom syntetických vlákien, zaručuje komfort a pohodlie počas celého dňa ich používania. V našich vzorovaných ponožkách môžete chodiť, behať, bicyklovať a mať istotu, že s vami budú vždy držať krok!

Zloženie: 83% bavlna, 13% polyamid, 2% elastan, 2% polypropylén