• Výpredaj! -50%
  • -50%

Ponožky funky "ovocie" - KAŽDÁ INÁ

2,20 € 4,40 € Zľava 50%

Zaujímavé ponožky so zábavným vzorom - každá noha má svoj štýl 

Ponožky funky "ovocie" - KAŽDÁ INÁ

2,20 € 4,40 € Zľava 50%
Veľkosť :
Množstvo:

Poponáhľajte sa! Na sklade sú už iba 2 ks!

Posledné kusy v sklade

 

Bezpečná platba

 

Odoslanie do 48 hodín

Vzorované ponožky s ovocím a prúžkami

Začnite deň pozitívne s týmito ponožkami!

Určite poznáte ten pocit, keď v pondelok ráno otvoríte oči a jediné, čo chcete, je opäť ich zavrieť. Ospalý sa snažíš vstať z postele a ponáhľaš sa doplniť svoj každodenný outfit. Nosili ste niekedy nevhodné ponožky kvôli vašej roztržitosti? Naši dizajnéri s takouto situáciou počítali a pre všetkých ľudí, ktorí sa nedopatrením alebo naopak - vedome rozhodli použiť takúto kombináciu doplnkov - vytvorili model, ktorý sa od ostatných odlišuje jedinečným dizajnom.

Potom si pozrite naše vzorované ovocie a pruhované ponožky! Duo energických farieb a pekných potlačí určite naplní vaše telo pozitívnou energiou už od skorých ranných hodín. Pozvite ponožky Wola na nohy ešte dnes!

Najvyššia kvalita vzorovaných ponožiek s ovocím a prúžkami

Značka s viac ako 75-ročnými skúsenosťami určite vie, čo je pre užívateľov pletacích výrobkov najdôležitejšie - samozrejme ich kvalita. V záujme bezpečnosti našich zákazníkov kontrolujeme výrobný proces v každej fáze a starostlivosť o výrobok začíname výberom tých najlepších priadzí. Perfektne zvolená zmes materiálov robí z ponožiek Wola model, ktorý spĺňa všetky požiadavky - zákonné aj funkčné, čo okrem iného potvrdzuje aj Štandard 100 podľa značky OEKO-TEX.

Okrem toho firma Wola funguje v súlade so systémom ISO. Ide o medzinárodnú normu, ktorá špecifikuje požiadavky, ktoré by mal spĺňať systém manažérstva kvality organizácie. Vyberajte vedome a rozhodnite sa kúpiť vzorované ponožky s ovocím a prúžkami Wola! Každá ponožka iná. 

Zloženie: 83% bavlna, 13% polyamid, 2% elastan, 2% polypropylén