Pánske ponožky Piano

4,40 €

Pánske bavlnené ponožky s hudobným motívom

Pánske ponožky Piano

4,40 €
Veľkosť :
Množstvo:

Poponáhľajte sa! Na sklade sú už iba 1 ks!

Posledné kusy v sklade

 

Bezpečná platba

 

Odoslanie do 48 hodín

Pánske červené ponožky s klavírmi

Pánske červené ponožky s klavírmi perfektné chladnejšie dni

V šatníku žiadneho muža by nemali chýbať ponožky, najmä tie s efektnými vzormi. Hladké chodidlo a ploché švy nespôsobujú bolestivé odreniny a dodatočné výstuže v špičke a päte predlžujú životnosť vzorovaných pánskych ponožiek. Zakončenie v podobe elastického rebrovaného lemu je zárukou dokonalého priľnutia ponožky k lýtku.

Bavlna, ktorá dominuje zloženiu úpletu, je mimoriadne jemná a šetrná k pokožke (dokonca aj veľmi citlivej a náchylnej na podráždenie). Pánske bavlnené ponožky izolujú chodidlá pred tepelnými stratami v chladných dňoch, no zároveň zabezpečujú dostatočnú cirkuláciu vzduchu. Prebytočná vlhkosť im tiež nerobí problém, pretože sa rýchlo vstrebe bez pocitu „mokrosti“ na pokožke. Pánske ponožky sú vďaka prímesi elastických vlákien veľmi odolné a odolné a dokonale sa prispôsobia tvaru chodidla.

Nezabúdajme ani na vzory, ktoré dokážu urobiť dobrú náladu nejednej mužskej nôžke! Predstavujeme pánske klavírne ponožky červenej farby. Je to vzor, ​​ktorý vás rytmickým krokom uvedie do nového dňa!

Zloženie: 77% bavlna, 21% polyamid, 2% elastan