Pánske členkové ponožky so vzorom Army

3,40 €

Nízke ponožky s maskáčovým vzorom

Pánske členkové ponožky so vzorom Army

3,40 €
Veľkosť :
Množstvo:

Poponáhľajte sa! Na sklade sú už iba 8 ks!

Posledné kusy v sklade

 

Bezpečná platba

 

Odoslanie do 48 hodín

Pánske maskáčové ponožky

Značka s viac ako 75-ročnými skúsenosťami veľmi dobre vie, ako uspokojiť svojich zákazníkov - najmä tých najnáročnejších. Kľúčom k úspechu je starostlivosť o produkt v ranej fáze jeho výroby. Naše vzorované pánske chodidlá sa vyznačujú najkvalitnejšími materiálmi, ktoré sú pre ich používateľov úplne bezpečné, čo potvrdzuje aj značka OEKO-TEX Standard 100.

Pánske camo ponožky sa vyznačujú vysokým obsahom bavlnených vlákien. Prečo práve bavlna? Je nielen mimoriadne jemná a príjemná k pokožke, ale aj úplne bezpečná pre alergikov – nedráždi a nespôsobuje alergie. Bavlnené nožičky tiež zabezpečujú správnu cirkuláciu vzduchu. Bavlna je priedušné vlákno s veľmi dobrými tepelnými vlastnosťami - správne zvolené bude mať hrejivé alebo chladivé vlastnosti.

Vzorované pánske chodidlá obsahujú aj malý prídavok elastických vlákien, ktoré zaisťujú ich odolnosť a dokonalé prispôsobenie pohybu chodidla. Získajte nový pár pánskych maskáčových ponožiek od Wola ešte dnes!

Camo ponožky sú perfektným doplnkom k pánskym štylizáciám

Funkčnosť je rovnako dôležitá ako estetika, a preto sú naše vzorované pánske nohy vytvorené s vášňou a láskou k vzorom a farbám. Vďaka nim aj ten najležérnejší styling nadobudne jedinečný charakter. Pánske maskáčové ponožky sú perfektným párom na rannú prechádzku alebo večerné behanie. Vezmite ich na rodinné stanovanie v súkromí lesa alebo víkendový výlet mimo mesta s priateľmi. Garantujeme, že naše ponožky vám udržia korok každý deň a kedykoľvek!

Zloženie: 85% bavlna, 8% polyamid, 5% polypropylén, 2% elastan