• Výpredaj! -20%
  • -20%

Pánske členkové ponožky so vzorom Formula

2,72 € 3,40 € Zľava 20%

Nízke ponožky so vzorom rýchlych áut

Pánske členkové ponožky so vzorom Formula

2,72 € 3,40 € Zľava 20%
Veľkosť :
Množstvo:

Poponáhľajte sa! Na sklade sú už iba 1 ks!

Posledné kusy v sklade

 

Bezpečná platba

 

Odoslanie do 48 hodín

Pánske čierne nohy v autách

Vzorované mužské nohy - prebuďte svoje vnútorné dieťa!

Ktorý pán v detstve ani na chvíľu nesníval o tom, že sa bude cítiť ako profesionálny rely jazdec? Naše túžby sa rokmi menia, no určite sú chvíle, keď sa so sentimentom vraciame do nášho bezstarostného detstva. Naše čierne pánske topánky do áut vás prenesú do čias, kedy boli sny vždy na prvom mieste.

Pre priaznivcov vzorovanej pánskej obuvi sme si pre vás pripravili nespočetné množstvo modelov, ktoré vás prekvapia nielen pozoruhodným dizajnom, ale aj originálnou farebnou kombináciou. V našom ponožkovom raji si každý muž nájde model šitý na mieru jeho preferenciám. Prebuďte v sebe vnútorné dieťa vďaka pánskym nohám Wola!

Z čoho boli vyrobené čierne pánske ponožky do auta?

Naše produkty sa vyznačujú predovšetkým najkvalitnejšou zmesou priadzí, ktorá bola testovaná na škodlivé látky. To znamená, že sú pre svojich používateľov úplne bezpečné.

Vysoký obsah prírodných bavlnených vlákien prispieva k zvýšenému komfortu pri nosení ponožiek. prečo? Bavlna je nielen mimoriadne jemná a príjemná k pokožke. Zabezpečuje tiež správnu cirkuláciu vzduchu, absorbuje prebytočnú vlhkosť a pri správnom výbere bude mať vykurovacie alebo chladiace vlastnosti. Malý prídavok umelých vlákien vr. elastan, robí čierne pánske topánky v autách extrémne odolné a vždy sa vrátia do pôvodného tvaru.

Zloženie: 85% bavlna, 8% polyamid, 5% polypropylén, 2% elastan