• Výpredaj! -50%
  • -50%

Dámske ponožky Donuts

1,85 € 3,70 € Zľava 50%

Pohodlné dámske ponožky s bavlnou zdobené sladkým farebným vzorom. Ploché švy, nestlačený lem.

Dámske ponožky Donuts

1,85 € 3,70 € Zľava 50%
Veľkosť :
Množstvo:

Poponáhľajte sa! Na sklade sú už iba 1 ks!

Posledné kusy v sklade

 

Bezpečná platba

 

Odoslanie do 48 hodín

Žlté dámske šiškové ponožky

Vieme, akú dôležitosť prikladáte kvalitným ponožkovým výrobkom. Značka Wola chce, aby ste sa rozhodovali na základe informácií, a preto na etikete uvádza najdôležitejšie informácie. Len sa na ne pozrite a presvedčte sa sami!

Žlté donutové dámske ponožky sú vyrobené z oveľa viac bavlneného materiálu. Poznáte jeho vlastnosti? Bavlna má hygroskopické vlastnosti, ktoré jej umožňujú absorbovať pot bez zanechávania nadmernej vlhkosti. Vzduch neustále cirkuluje, zabezpečuje cirkuláciu vzduchu a udržiava sa teplota chodidiel, čím nedochádza k prehrievaniu alebo ochladzovaniu. Tento výrobok má certifikát ISO a OEKO TEX, čo zaručuje absenciu látok škodlivých pre ľudský organizmus. Tieto hlavné vlastnosti prispeli k prémiovej kvalite týchto vzorovaných ponožiek.

Oslaďte si deň – pozvite si šišky na nohy!

Preneste sa do krajiny sladkostí vďaka žltým dámskym ponožkám s donutmi v rôznych farbách a vzoroch. Zatvorte oči - predstavte si tie sladké šišky, ktoré potešia chuťové bunky, potom otvorte oči - pozrite sa na tieto nádherne vzorované ponožky, ktoré sú pre oči rozkošným pohľadom. Ide o skutočne chutný dizajn od Wola, ktorý vám určite spríjemní deň a navodí dobrú náladu.

Pozývame vás na nákup ponožiek so zaujímavým vzorom a živými farbami. Takáto kombinácia určite upúta pozornosť mnohých ľudí a vy budete môcť dodať svojim štylizáciám originalitu vďaka tomuto ponožkovému produktu Wola.

Zloženie: 65% bavlna, 31% polyamid, 4% spandex