Pančuchy Very Cherry s čerešňami

7,20 €

Pančuchy so sladkým farebným vzorom čerešní

Pančuchy Very Cherry s čerešňami

7,20 €
Veľkosť :
Farba :
Množstvo:

Poponáhľajte sa! Na sklade sú už iba 2 ks!

Posledné kusy v sklade

 

Bezpečná platba

 

Odoslanie do 48 hodín

Pančuchové nohavice s efektným vzorom drobných farebných čerešní z radu Fashion Collection sú doplnkom, ktorý upúta pohľady dám, ktoré sledujú módne trendy. Plody červenej čerešne so zelenými listami sú pletené, takže vzor bude trvácny a nestráca na farebnej intenzite. Pančuchové nohavice Very Cherry budú najvýraznejším prvkom módnych štylizácií. 

  • farebné pančuchové nohavice s malými bodkami a čerešňami
  • pančuchové nohavice 20 den
  • žiadna oddelená oblasť nohavičiek
  • módny vzor

Dámske pančuchové nohavice Very Cherry s čerešňami a bodkami zaujmú výrazným farebným vzorom. Absencia oddelenej nohavičkovej časti, neviditeľná výstuž na prstoch a bavlnený klin s plochým švom zaručujú pohodlie a komfort používania tenkých pančuchových nohavíc. Tenké pančuchové nohavice s farebnými čerešňami vďaka šitiu plochým švom nevyniknú ani pod obtiahnutým oblečením. Neviditeľná výstuž na prstoch robí módne pančuchové nohavice, hoci tenké, odolnejšie voči poškodeniu.

Dvojité spletené polyamidové hodvábne vlákno použité v tomto modeli je vďaka jemnej, hustej štruktúre veľmi jemné a zamatové na dotyk, zároveň robí bodkované pančuchové nohavice trvácnejšie a odolnejšie voči obláčikom. Hrúbka 20 den spôsobuje, že tenké pančuchové nohavice obaľujú nohy mäkkou, na dotyk príjemnou pleteninou. Pančuchové nohavice so vzorom sú dostupné v klasickej čiernej farbe (nero) s čiernymi bodkami a čerešňami v intenzívnych farbách a s farebnými čerešňami a bielymi bodkami na podklade telovej farby (béžová).

Zloženie: 85% polyamid, 15% elastan