Bodkované pančuchy Xenia plus size

8,20 €

Perfektné ako doplnok k stylingu pre dámy so ženskými tvarmi, ktoré ocenia eleganciu s módnym nádychom. Bodkované pančuchové nohavice zdobiace nohy jemnou hmlou z úpletu sú nepostrádateľným prvkom ženského plus size šatníka

Bodkované pančuchy Xenia plus size

8,20 €
Veľkosť :
Farba :
Množstvo:

Poponáhľajte sa! Na sklade sú už iba 1 ks!

Posledné kusy v sklade

 

Bezpečná platba

 

Odoslanie do 48 hodín

Tenké bodkované plus size pančuchové nohavice Xenia Puntina sú klasikou medzi vzorovanými pančuchami. Perfektné ako doplnok k stylingu pre dámy so ženskými tvarmi, ktoré ocenia eleganciu s módnym nádychom. Bodkované pančuchové nohavice zdobiace nohy jemnou hmlou z úpletu sú nepostrádateľným prvkom ženského plus size šatníka.

✔ aančuchové nohavice nadmernej veľkosti

✔ bodkované pančuchové nohavice

✔ nekompresná guma v páse

Dámske pančuchové nohavice Xenia Puntina Plus Size sú vzorované pančuchové nohavice nadmernej veľkosti, ktoré inšpirovali dizajn bestselleru, priehľadné pančuchové nohavice Xenia Plus Size a trendové bodkované pančuchové nohavice Puntina. Špeciálny nekompresný elastický pás udrží plus size pančuchové nohavice na svojom mieste a nohavičková časť s predĺženou nohavicou zabraňuje odieraniu stehien.

Vzorované čierne bodkované pančuchové nohavice Xenia Puntina s čiernymi bodkami sú vyrobené s pridaním inovatívnej, elastickej priadze Lycra Xceptionelle, ktorá perfektne sedí na postave a zvýrazňuje ženské tvary. Hrúbka 15 den spôsobuje, že dámske pančuchové nohavice zahalia nohy do jemnej hmly z mimoriadne mäkkého, dokonale priliehavého úpletu. Módny vzor malých bodiek osloví dámy, ktoré sledujú trendy.

Zloženie: 85% polyamid, 15% elastan