Pančuchy Rubensa plus size

6,20 €

Pre ženy plných tvarov, polomatné, sú ideálne na každodenné nosenie. Zosilnená oblasť nohavičiek a prstov, dvojitý klin, vďaka ktorým je model odolnejším voči poškodeniu. Vyrobené v 20 den kvalite

Pančuchy Rubensa plus size

6,20 €
Veľkosť :
Farba :
Množstvo:

Poponáhľajte sa! Na sklade sú už iba 3 ks!

Posledné kusy v sklade

 

Bezpečná platba

 

Odoslanie do 48 hodín

Hladké pančuchové nohavice Rubensa Plus Size 20 den sú návrhom pre ženy plných tvarov, ktoré ocenia štýl a eleganciu. Polomatné tenké pančuchové nohavice v nadmerných veľkostiach sú ideálne na každodenné nosenie, do kancelárie, na oficiálne stretnutia aj k najelegantnejším večerným outfitom.

✔ pančuchové nohavice nadmernej veľkosti

✔ pančuchové nohavice 20 den

✔ zosilnená oblasť nohavičiek a prstov

✔ dvojitý klin

Tenké pančuchové nohavice Rubensa 20 den sú klasickým modelom, ktorý doplní akýkoľvek styling. Vystužené nohavičky a špička zvyšujú odolnosť priesvitných pančuchových nohavíc voči poškodeniu. Dvojitý klin poskytuje pohodlie a pomáha udržať veľké pančucháče na mieste po celý deň.

Dámske pančuchové nohavice Rubensa 20 Plus Size sú vyrobené z elastickej priadze, ktorá sa dokonale prispôsobí postave a zvýrazňuje ženské tvary. Hrúbka 20 den spôsobí, že tenké extra veľké pančuchové nohavice zahalia vaše nohy do jemnej hmly z mäkkej pleteniny. 

Zloženie: 85% polyamid, 15% elastan