• Výpredaj! -50%
  • -50%

Pančuchy s vianočným motívnom Palo

4,10 € 8,20 € Zľava 50%

Pančuchy, ktoré zvýraznia vianočnú atmosféru a pocit ženskosti

Pančuchy s vianočným motívnom Palo

4,10 € 8,20 € Zľava 50%
Veľkosť :
Farba :
Množstvo:

Poponáhľajte sa! Na sklade sú už iba 1 ks!

Posledné kusy v sklade

 

Bezpečná platba

 

Odoslanie do 48 hodín

Dámske pančuchové nohavice Palo z radu Fashion Collection zdvihnú v chladných dňoch módnu teplotu každého stylingu vďaka svojmu originálnemu dizajnu. Jemný kvetinový vzor zdobí nohy v strede stehien ako prvok estetického podväzkového pásu. Pančuchové nohavice imitujúce nadkolienky oslovia dámy, ktoré obľubujú originálny dizajn módnych doplnkov.

✔ pančuchové nohavice imitujúce pančuchy

✔ pančuchové nohavice 60 den

✔ módny vzor

Pančuchové nohavice imitujúce nadkolienky Palo zdobia nohy úpletom v dvoch hrúbkach, ktorý kombinuje kvalitu pančuchových nohavíc 60 den a pančuchových nohavíc 20 den v strede stehna. Chýbajúca oddelená nohavičková časť, chýbajúca vyznačená špička, plochý šev a malý bavlnený klin robia módne dámske pančuchové nohavice ešte pohodlnejšími a pohodlnejšími.

Pančuchové nohavice imitujúce nadkolienky Palo sú vyrobené z elastických priadzí dvojito spletených polyamidovým hodvábom technológiou 3D pletenia. Priadze použité v tomto modeli sú vďaka jemnej, hustej štruktúre veľmi jemné a zamatové na dotyk a zároveň robia vzorované pančuchové nohavice trvácnymi a odolnými voči obláčikom. Módne pančuchové nohavice, sú dostupné v dvoch farebných variantoch ako čierne pančuchy (nero) a pančuchové nohavice s jasným vzorom (ecru).

Zloženie: 84% polyamid, 15% elastan, 1% bavlna