Pančuchy Gama

10,20 €

Dámske pančuchy Gama zdobia nohy výrazným, geometrickým vzorom drobného vzoru. Nadčasová čierna alebo trendový odtieň šedej z teplých perfektne doplní každý outfit do chladných dní, dodá štýl, eleganciu a jedinečný charakter

Pančuchy Gama

10,20 €
Veľkosť :
Farba :
Množstvo:

Poponáhľajte sa! Na sklade sú už iba 1 ks!

Posledné kusy v sklade

 

Bezpečná platba

 

Odoslanie do 48 hodín

Dámske pančuchové nohavice Gama zdobia nohy s výrazným geometrickým vzorom drobného káro. Nadčasová čierna a super trendy odtieň melange sivej teplých dámskych pančuchových nohavíc skvele doplnia každý outfit na chladné dni, dodajú mu štýl, šik a jedinečný charakter.

✔ kárované pančuchové nohavice

✔ pančuchové nohavice 60 den

✔ módny vzor

Módne vzorované pančuchové nohavice Gama zmenia každý štýl a stanú sa jeho najvýraznejším prvkom. Chýbajúca oddelená nohavičková časť, chýbajúca vyznačená špička, plochý šev a malý bavlnený klin robia teplé dámske 60 den pančuchové nohavice ešte pohodlnejšími.

Vzorované pančuchové nohavice Gama sú vyrobené z elastických priadzí dvojito spletených polyamidovým hodvábom. Priadze použité v tomto modeli sú vďaka jemnej, hustej štruktúre veľmi mäkké a zamatové na dotyk, zároveň robia 60 den pančuchové nohavice trvácnymi a odolnými voči obláčikom. Módne pančuchové nohavice Gama sú dostupné v dvoch farebných variantoch: čierne pančuchové nohavice 60 den (nero) a sivé pančuchové nohavice 60 den (dymové).

Zloženie: 84% polyamid, 15% elastan, 1% bavlna