Pančuchy Funny 08 so srdiečkami

7,70 €

Dámske pančuchy zdobené vzorom ❤️ na microsieťke. Vyrobené z pletenej, priehľadnej, matnej priadze typu Lycra bez výraznej nohavičkovej časti, s malým klinom

Pančuchy Funny 08 so srdiečkami

7,70 €
Množstvo:
No product available!

Vypredané

 

Bezpečná platba

 

Odoslanie do 48 hodín

Decentné, klasické sieťované pančuchové nohavice Funny 20 den sú jedinečným modelom pre všetky ženy, ktoré chcú jemnosť a kvalitu klasických pančuchových nohavíc a módny šik nadčasových sieťok. Dokonalá kombinácia týchto dvoch produktov znamená, že si tento efekt môžete užiť v každej situácii.

LYCRA® použitá pri výrobe robí pančuchové nohavice mäkkými a pružnými a zároveň odolnými voči poškodeniu a roztrhnutiu. Elasticita materiálu zaisťuje dokonalé napnutie materiálu, ktorý rovnomerne obopne a zvýrazňuje tvar ženských nôh.

Jemný sieťovaný vzor aplikovaný na pančucháče je elegantný a nadčasový a vďaka jeho elegantnému charakteru ho ľahko zladíte s biznis a večernými štylizáciami. 

Hustá sieťovina vyzerá na pokožke krásne a skryje jej drobné nedokonalosti. Efekt je zbavený nevzhľadných vrások na ohyboch.     Efektívna, transparentná a matná povrchová úprava, určená hrúbkou 20 DEN, je sofistikovaná klasika, ktorá sa hodí ku všetkým štýlom. Chýbajúca zvideteľnená nohavičková časť zvyšuje všestrannosť modelu a výstuž v tvare T zostáva pod oblečením neviditeľná.

Zloženie: 91% polyamid, 9% elastan